LG Watch Urbane: LG'den yuvarlak ekranlı metal akıllı saat

LG Watch Urbane: LG'den yuvarlak ekranlı metal akıllı saat

Audi'nin CES 2015 sunumu için hazırladığı saatle fuara damgasını varan LG, nihayet söz verdiği gibi metal akıllı saatini resmen duyurdu. G Watch ve G Watch R modellerinden sonraki üçüncü LG saati olarak resmiyet kazanan LG Watch Urbane, şık dizaynıyla yalnızca bir teknoloji çözümü değil; aynı zamanda lüks bir aksesuar olduğunu gösteriyor.

Tıpkı G Watch R gibi 1,3 inçlik 320 x 320 piksel yuvarlak bir plastik OLED ekranla donatılan Watch Urbane, LG Display'ın hünerlerini sergilediği ikinci giyilebilir elektronik oldu. Eğer iddialar doğruysa, Apple Watch saatinin de aynı ekran teknolojisini kullanacağını söylemek mümkün. Bu son teknoloji ekranın dışında üçüncü LG saati, Qualcomm APQ8026 çipset, 512 MB RAM, 4 GB hafıza, 410 mAh pil ve Android Wear işletim sistemini bünyesinde barındırıyor.

Android 4.3 ve üstü işletim sistemlerini kullanan cihazlarla eşlenebilen saatin altın ve gümüş renkli metal kasa seçenekleri bulunuyor. 10,9 mm kalınlığındaki LG Watch Urbane, ilk kez MWC 2015 kapsamında sergilenecek. Saatin çıkış tarihi ve satış fiyatına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

LG Watch Urbane sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler