LG Watch Sport ve Watch Style tanıtıldı

LG Watch Sport ve Watch Style tanıtıldı

Giyilebilir elektronik pazarında Google'nin yeni büyük hamlesi olan Android Wear 2.0 bugün ilk ürünleriyle karşımıza çıktı. LG, Google ile birlikte geliştirdiği yeni akıllı saatlerini tanıttı. Watch Sport ve Watch Style adlı saatler, Qualcomm'un Snapdragon Wear 2100 yongasetini kullanıyor.

Her ikisi de yuvarlak ekranlı saatlerden daha gelişmiş olanı LG Watch Sport, 1,38 inç 480 x 480 piksel POLED panel, 768 MB RAM, 4 GB hafıza, NFC çipi, LTE, Bluetooth, Wi-Fi, jiroskop, barometre, ortam sensörü, ivme ölçer ve GPS sensörleriyle donatılmış. 430 mAh pille makul düzeyde kullanım süresi sunması beklenen saat, IP68 su/toz geçirmezlik sertifikalı paslanmaz çelik kasayı beraberinde getiriyor.

1,2 inç 360 x 360 piksel POLED ekranlı LG Watch Style ise spor modelinden farklı olarak 512 MB RAM, 240 mAh pil ve IP67 sertifikasıyla geliyor. Style versiyonunda LTE desteği ve GPS sensörüne yer vermeyen LG, daha zarif bir tasarıma sahip bu modeli titanyum, gümüş ve roze altın renklerde üretmiş.

10 Şubat'ta ABD'de satışa çıkacağı açıklanan saatlerden Watch Sport 349 dolar, Watch Style ise 249 dolar fiyatla piyasaya sürülecek. Saatlerin önümüzdeki günlerde kademeli olarak Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Güney Kore, Güney Afrika, Tayvan, Suudi Arabistan, Rusya ve Kanada'da Google Store ve LG satış kanalları vasıtasıyla tüketiciye ulaştırılacağı belirtiliyor.



Eklenme tarihi: 9.02.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler