LG V30 tanıtım tarihi açıklandı

LG V30 tanıtım tarihi açıklandı

Son birkaç haftadır önemli sızıntı haberlerine konu olan LG'nin V serisi yeni amiral gemisi, ağustos sonunda resmen tanıtılacak. Bizzat Güney Koreli üreticiden gelen bu bilgiye göre, V30 olarak bildiğimiz Full Vision ekranlı telefonun tanıtımı Berlin'deki IFA 2017 tüketici elektroniği fuarında gerçekleştirilecek.

6,2 inç OLED ekran, Snapragon 835 çipset, 4/6 GB RAM, çift sensörlü arka ve yine çift sensörlü ön kameraya sahip olması beklenen LG V30, Samsung'un Galaxy Note 8, Apple'nin ise iPhone 8 adıyla bildiğimiz 10. yıla özel telefonuyla rekabet edecek. Güçlü rakipleri gibi çerçevesiz OLED ekran kullanacağı iddia edilen LG, serinin önceki iki modelinde mevcut olan ikincil ekrandan ise vazgeçiyor.

31 Ağustos günü resmiyet kazanacak LG telefonunun geçen sene olduğu gibi en yeni Android sürümüyle piyasaya sürülebileceği konuşuluyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde final sürümü yayımlanacak olan Android 8.0, LG'nin bir modelini ürettiği Pixel 2 telefonlarıyla piyasaya sürülecek. Bu telefonlarla birlikte V30 da yeni sürümü ilk benimseyen modellerden biri olabilir.



Eklenme tarihi: 14.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler