LG V30'un kavisli ekranı görüntülendi

LG V30'un kavisli ekranı görüntülendi

Ağustos sonunda Berlin'de tanıtılacak olan LG V30, LG Display tarafından üretilen FullVision P-OLED ekranla donatılacak. Bugün yapılan resmi açıklamayla doğrulanan ekran detayları, güvenilir bir kaynağın sızdırdığı basın görseliyle de desteklendi.

6 inç büyüklüğünde QHD+ (2880 x 1440 piksel) çözünürlüklü OLED panel kavisli formda V30'a entegre edilecek. Galaxy Note 8'e rakip olması beklenen telefon, plastik tabanlı ekranının ultra ince ve kırılmaz yapısı sayesinde hem kasa içerisinde bataryaya yer açmış hem de daha dayanıklı bir donanım ortaya çıkarmış olacak. HDR10 desteğiyle yüksek görüntü kalitesi vaat eden ekran, ayrıca sRBG renk standardında %148, DCI-P3 standardında ise %108'lik renk üretme başarısı sergiliyor.

Kavisli OLED panelin dışında LG V30'un beraberinde getireceği özellikler şunlar; sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 çipset, 4 GB RAM, çift sensörlü arka kamera, parmak izi okuyucu, Android 7.1 Nougat işletim sistemi. Resmi tanıtım 31 Ağustos tarihinde IFA 2017'de gerçekleştirilecek.



Eklenme tarihi: 3.08.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler