LG V30 OLED ekranla piyasaya sürülebilir

LG V30 OLED ekranla piyasaya sürülebilir

The Investor, LG'nin amiral gemi telefonlarında OLED ekran kullanımına başlayacağını ileri sürdü. Güney Koreli firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, seri üretimine hız verilen kavisli OLED paneller ilk olarak V30, daha sonra 2018 model LG amiral gemisine entegre edilecek.

iPhone 8 için talep edilen standartlarda yüksek verimli üretime hazır olduğunu gösteremediği için Apple'nin tüm siparişlerini Samsung'a kaptıran LG, sürpriz bir şekilde Google'den gelen yardım eliyle OLED üretimindeki yükselişini büyük bir ivmeyle sürdürüyor. Koreli kaynaklar, 2017 ikinci yarısında üretilecek esnek panellerin yarısının LG V30, diğer yarısının ise Çinli üreticiler tarafından kullanılacağını iddia ediyor. Bu plan başarılı olursa LG'nin 2018'de OLED pazarındaki Samsung hakimiyetine ilk darbeyi vurması bekleniyor.

LG'nin donanım standartları en yüksek telefonu olan V serisi, daha önce G Flex modellerinde ve 2011'de satışa çıkan Optimus Sol'da kullanılan LG üretimi OLED panelleri bir kez daha tüketiciyle buluşturacak. Herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda LG G7 ve onu takip edecek diğer üst segment LG telefonlarının IPS LCD'den OLED'e kesin geçiş yapacağını söyleyebiliriz.



Eklenme tarihi: 17.05.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler