LG V20 tanıtım etkinliği detaylandı

LG V20 tanıtım etkinliği detaylandı

Yekpare alüminyum kasaya sahip G5 ile satış beklentilerini karşılayamayan LG, yılın ikinci yarısına yeni bir amiral gemi çözümüyle merhaba diyecek. Bu defa ilk versiyonu geçen sene V10 adıyla piyasaya sürülen ve G serinin üstünde konumlanan özel donanımlı LG cihazı şansını deneyecek.

Birkaç gün önce LG V20 adını taşıyacağı resmen doğrulanan akıllı telefon, 7 Eylül'de ABD'nin San Francisco şehrinde tanıtılacak. Bugün basın mensuplarını yeni tanıtım etkinliği hakkında bilgilendiren Güney Koreli üretici, yolladığı davetiye ile sanki artırılmış gerçeklik odaklı bir çözüm geliştirdiğine işaret ediyor.

Şimdiye kadar V20 hakkında ortaya atılan iddialar arasında VR özelliklerinden bahsedilmemiş, aksine ekran konusunda çözünürlük düşüşü yaşanacağı ileri sürülmüştü. Fakat Android 7.0 Nougat işletim sistemi güncellemesinin genel olarak Daydream VR artırılmış gerçeklik platformuna destek sunmasıyla öne çıktığı göz önünde bulundurulduğunda, V20'nin bu yönden Google'nin VR donanım standartlarıyla uyumlu olma ihtimali artıyor. AMOLED ekran ve çeşitli sensörlerin kullanımını zorunlu tutan Daydream VR, Huawei, Samsung, HTC, LG, Xiaomi ve ZTE gibi firmaların desteğiyle kurulmuştu.



Eklenme tarihi: 4.08.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler