Çift arka kamera ve ikincil ekranlı LG V20 resmen tanıtıldı

Çift arka kamera ve ikincil ekranlı LG V20 resmen tanıtıldı

Bugün Seul ve San Francisco'da iki basın etkinliği organize eden LG, ilk kez geçtiğimiz yıl V10 adıyla karşımıza çıkan amiral gemi çözümünü yeniledi. Yüksek dayanıklılık, gelişmiş ses özellikleri, çift kamera donanımı ve ikincil ekranıyla dikkat çeken V10, firmanın "premium" akıllı telefon segmenti için yaptığı ilk hamle olmuştu. Bu sene G5'te hem donanım hem de fiyat seviyesine yukarı çeken Koreli üretici, V10'un halefinde de önemli yeniliklere imza atmış.

5,7 inç Quad HD (2560 x 1440 piksel) IPS Quantum LCD ekran, 513 ppi piksel yoğunluğunu koruyan 1040 x 160 piksellik ikincil ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, 16 MP + 8 MP arka, 8 MP ön kamera, parmak izi okuyucu, USB Type-C portu, 3200 mAh çıkarılabilir pil, Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisi ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip V20, AL6013 kod numaralı bir alüminyum alaşımından imal edilen kasayla geliyor.

LG V20, ESS SABRE ES9218 model ses dönüştürücü sistemiyle ortam sesini ve bozulmaları %50 ye kadar indirebilecek kabiliyete sahip. 132 desibele kadar yüksek sesleri kayıt altına alabilen, LG'nin B&O Play ile işbirliği sayesinde mobil sektörde benzeri görülmemiş ses iyileştirmelerini bünyesinde barındıran aygıt, hem görüntü hem de ses kaydında rakiplerinin birkaç adım önünde konumlanıyor.

MIL-STD 810G dayanıklılık sertifikasıyla en az V10 kadar başarılı bir çözüm olarak lanse edilen V20'nin düşmelere karşı alt ve üst bölümlerinde silikon polikarbonat koruyucu kaplamalar bulunuyor.

Gri, gümüş ve pembe renklerde üretilip eylül sonuna kadar Güney Kore'de tüketiciyle buluşacağı açıklanan V20, ön siparişlerde B&O Play sertifikalı kulaklık hediyesiyle gelecek. Ekimde dünya çapına yayılması beklenen cihazın Android 7.0 üzerine yerleştirilen LG UX 5.0+ kullanıcı arayüzüne dair hazırlanan resmi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 7.09.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler