LG V20 geliyor

LG V20 geliyor

Senede bir amiral gemi telefon çıkarma alışkanlığını yıkarak bir yıllık ürün döngüsüne ikinci üst seviye telefonu sokan LG, geçtiğimiz sonbaharda satışa sunduğu V10'u yenilemeyi planlıyor. Koreli teknoloji şirketleri hakkında birçok tutarlı analiz yayımlayan ETNews, firmanın LG V20 modeli üzerinde çalıştığını doğruladı.

5,7 inç ekran, askeri dayanıklılık sertifikasına sahip DuraSkin arka kapak, paslanmaz çelik kasa ve çift katmanlı Corning Gorilla Glass 4 kaplı ön panele sahip çift ön kamera ve ikincil ekranlı V10, sahip olduğu üst düzey donanım özellikleriyle mobil pazarın en özgün çözümleri arasında yer alıyor. Yüksek fiyatı ve kaliteli dış aksamı V10'da lüks bir telefon algısı oluşturmuş olsa da iç yapısında LG G4'ten yeterince farklılaşamaması satış performansına da yansımıştı.

Bu sene V20'yi eylülde piyasaya sürerek telefon-tablet melezi kategorisinin lider üreticileri Samsung ve Apple ile rekabette çıkış tarihi dezavantajını ortadan kaldırmak isteyen LG'nin hayal kırıklığı yaşatan amiral gemisi G5'ten dolayı düşen satışlarını V20 sayesinde makul seviyelere yükseltmek istediği belirtiliyor.



Eklenme tarihi: 14.07.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler