LG V10'un Türkiye fiyatı belli oldu

LG V10'un Türkiye fiyatı belli oldu

LG'nin sıra dışı donanım özellikleriyle dikkat çeken akıllı telefonu ülkemizde satışa çıkıyor. Bugün Türkiye tanıtımı gerçekleştirilen LG V10, geçtiğimiz ayın başında New York'ta resmiyet kazanmıştı. Çift Gorilla Glass 4 camla kaplı ekranı, Dura Skin ismini taşıyan darbe emici, şoka karşı dayanıklı arka kapağı ve paslanmaz çelik çerçevesiyle LG'nin en sağlam telefonu çok yakında Türkiye'de tüketiciyle buluşacak.

5,7 inç QHD IPS Quantum LCD ekran, 2,1 inçlik ikincil ekran, altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 çipset, 4 GB LPDDR3 RAM, 64 GB artırılabilir hafıza, arkada 16 MP, önde iki 5 MP kamera, NFC, 4G LTE Advanced, 3000 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi V10'un başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor.

Üst düzey dayanıklılığa sahip kasa ve ikincil ekran, çift ön kamera gibi ek donanımlar sayesinde fiyatı Koreli üreticinin asıl amiral gemisi G4'ten daha pahalı olan LG V10, ülkemizde 2700 ₺ fiyatla satılacak. Önümüzdeki günlerde hem internet hem de teknoloji mağazaları üzerinden satışına başlanacak telefonun siyah, beyaz, bej, okyanus mavisi ve opal mavi renk seçenekleri bulunacak.

LG V10 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 19.11.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler