LG Optimus L9 II resmiyet kazandı

LG Optimus L9 II resmiyet kazandı


LG'nin giriş ve orta seviye Android telefonlarını bünyesinde barındıran Optimus L serisinin en üst seviyesindeki L9 modeli, ikinci sürümüyle yeniden bütçe dostu akıllı telefon pazarına giriş yapıyor. İlk detayları önceki gün Evleaks tarafından sızdırılan Optimus L9 II isimli cihaz, bugün LG'nin bazı Avrupalı teknoloji kaynaklarına yolladığı basın açıklamaları sayesinde resmiyet kazandı.

4.7 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü True HD IPS LCD ekran, 1.4 GHz çift çekirdekli Krait işlemci, Adreno 305 GPU, Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8230 çipset, 1GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB'ye kadar microSD kart desteği, 8 MP arkadan aydınlatmalı CMOS kamera sensörü, 1.3 MP ön kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, NFC, Quick Remote fonksiyonu için kızılötesi vericisi, 2.150 mAh pil ve Android 4.1.2 JellyLG Optimus L9 II Bean işletim sistemini beraberinde getirecek telefon, G Pad 8.3 ile birlikte LG'nin ürün yelpazesindeki ilk kez IFA 2013'te sergilecek modeller arasında yer alıyor.

Ekimde satılmaya başlayacağı bildirilen LG Optimus L9 II, büyük olasılıkla Android 4.1.2 Jelly Bean sürümünden sonra sadece Android 4.3 güncellemesi alacak veyahut piyasaya sürüldüğü yazılımda kalacak. Ürünü satın almadan önce tüketicilerin bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Optimus L9 P760'a kıyasla çok daha yüksek çözünürlüklü bir ekran, iki kat daha fazla dahili depolama alanı, daha iyi kameralar, daha güçlü işlemci ve ekran kartına sahip olan L9 2'nin kayda değer bir donanım güncellemesini beraberinde getirdiği söylenebilir. Telefon hakkında henüz ilan edilmeyen diğer tüm detayların 6 Eylül'deki IFA fuarında gün yüzüne çıkacağını belirtelim.

LG Optimus L9 II ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 26.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler