LG Optimus G2'ye ait yüksek çözünürlüklü görüntüler

LG Optimus G2'ye ait yüksek çözünürlüklü görüntüler


LG'nin 2013 ikinci yarısı için hazırladığı amiral gemi telefonu, yeni görüntülerle tekrar internete sızdırıldı. Engadget.com'a isimsiz bir kaynak tarafından servis edilen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, G2 olarak bilinen üst düzey akıllı telefonun bilinmeyen birçok donanım ve yazılım detayların açığa çıkardı. Yeni szıntı sayesinde G2'nin tasarım konusunda Nexus 4 ile büyük benzerlik göstereceği de anlaşılmış oldu.

Qualcomm-LG işbirliği sonucu San Diego merkezli yarı iletken devinin en yüksek performanslı çipi MSM8974 ile donatılan aygıt, 2.3GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 ve Adreno 330 GPU'lu Snapdragon 800 serisi bu yonga ile yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek Sony Xperia Z Ultra gibi yüksek işlem/grafik performanslı modeller arasında yerini alacak. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü LG Display üretimi LCD ekran ve 13 megapiksellik bir kamerayla donatıldığı tahmin edilen akıllı telefon, teknik özellikler hususunda rakiplerine üstünlük sağlayamayacak olsa da; sıra dışı düğme dizilimiyle dikkat çeken tasarımı, neredeyse ekran çerçevesiz ön paneli ve LG tarafından geliştirilen kullanıcı arayüzüyle üst segmentin en iddiali modellerinden biri haline gelecek.

Fiziksel düğmelerin sayısı azaltan, duvar kağıdıyla birlikte arka planı da değişen ekran üzerinde bir dolaşım çubuğu tercih eden ve ses kontrol düğmeleri ile ekran kilidi/güç tuşunu ana kameranın altında konumlandıran Güney Koreli üretici, G2'yi şimdiye kadar görülmemiş bir dizayn anlayışıyla geliştirmiş. Tüketicileri ne derece memnun edeceği bilinmeyen bu düğme diziliminin Optimus G2'ye rakipleri karşısında avantaj sağlayıp sağlayamayacağını önümüzdeki aylarda birlikte göreceğiz.

LG'nin 7 Ağustos'taki New York etkinliğinde resmen tanıtılacak Optimus G2'ye ait yüksek çözünürlüklü fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

LG G2 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 10.07.2013
Kaynak: http://www.engadget.com/2013/07/09/lg-optimus-g2-leak

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler