LG Optimus G Pro'nun Türkiye fiyatı

LG Optimus G Pro'nun Türkiye fiyatı


İki hafta önce G serisi ikinci akıllı telefonunu Türkiye dahil 40 yeni ülkede satışa sunacağını ilan eden LG, Turkcell işbirliğiyle Optimus G Pro'yu ülkemizde piyasaya sürdü. Öncelikli olarak Turkcell bayiilerinde ve mobil iletişim uzmanının resmi internet sitesinden tüketicilerin beğenisine sunulacak Android işletim sistemli cihaz, önümüzdeki haftalarda diğer alışveriş siteleri ve teknoloji mağazalarında da yerini alacak.

Arka yüzeyi kavisli yapıda özel bir camla kaplanan E985LG Optimus G Pro model numaralı cihaz; 5.5 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksellik True Full HD IPS+ LCD ekran, 1.7 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 2 GB sistem belleği, 16 GB dahili hafıza, 13 MP ana kamera, Wi-Fi 802.11ac desteği, Bluetooth 4.0, NFC çipi, 3.140 mAh pil ve Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemini beraberinde getiriyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut olan LG Optimus G Pro'nun Türkiye fiyatı 1.599 TL olarak belirlenmiş. Seleflerin daha ucuz bir fiyatla ülkemize giriş yapan akıllı telefona ait Turkcell'in satış sayfasına kaynak bağlantısından ulaşabilirsiniz. Aygıtın yakında diğer satış kanalları tarafından da tüketicilere sunulacağını hatırlatalım.

LG Optimus G Pro ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 31.07.2013
Kaynak: Turkcell

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler