LG On-Screen özelliği

LG On-Screen özelliği

LG PC Suite uygulamasını yüklediğinizde, eğer cihazınız destekliyorsa On-Screen uygulamasını yüklemek için ekrana bilgi gelecektir. LG On-Screen özelliği bilgisayarınızın ekranında cihazınızın ekranını gösterir ve cep telefonunuza direkt olarak bilgisayar ekranından müdahale etmenizi sağlar.

Mesajlar bilgisayar klavyesinden
On-Screen özelliği ile bilgisayarınızdaki farenin ucunu artık parmağınız gibi kullanabilirsiniz. Telefonun tuş kilidini açmak için aynı telefonda olduğu gibi güç düğmesine basıyorsunuz. Kaydırarak ekran kilidini açıyorsunuz. Mesajlarınızı bilgisayar klavyesinden yazabiliyorsunuz. Fakat CRTL+A, CTRL+C, CTRL+X ve Shift gibi kısayolları desteklemiyor. Telefonda bu özellikler nasıl kullanılıyorsa mouseunuzu da ona göre kullanmanız gerekiyor.

Ekranda gerçek bir telefon var
Uygulama ile fotoğraf da çekebilirsiniz. Kamera açıkken anlık olarak görüntü aktarmasa da çektiğiniz fotoğrafı ekranınızda gösteriyor. Telefonun ekranının dönmesi gereken bir uygulama olursa, mesela oyunlardan birine girerseniz bilgisayar ekranı üzerindeki cihazı döndürmenize gerek kalmıyor. Kendisi otomatik olarak dönüyor. Oyundan çıktığınızda da dikey moda tekrar geri geliyor. İsterseniz ekranın sol üst köşesindeki simgeye basarak telefonu sürekli yatay konumda da kullanabiliyorsunuz.

Her özellik kullanılabiliyor
Bağlantı Bluetooth ve USB kablo ile yapılabiliyor. Bilgisayar üzerinden numara çevirip arama başlatabiliyorsunuz. Müzik uygulamasını açıp şarkı dinleyebiliyorsunuz. Tabi bu gibi durumlarda ses cihaz üzerinden geliyor. Bilgisayara aktarma gibi bir özellik söz konusu değil.

Bir ekran görüntüsü
Galerideki ikinci fotoğraf cihaz üzerinden Teamviewer uygulamasının çalıştırılmış halidir. Teamviewer ile On Screen uygulamasını kullandığınız bilgisayara bağlandığınızda ortaya böyle bir görüntü çıkıyor.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 13.03.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler