LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P'den yeni görüntüler ortaya çıktı

LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P'den yeni görüntüler ortaya çıktı

Önümüzdeki hafta yeni Google telefonları San Francisco'da teknoloji dünyasının beğenisine sunulacak. Bu sene iki farklı üreticiyle işbirliğine giden Google, tıpkı Apple gibi pazarın iki farklı kategorisini hedef alan cihazlarla saf yazılımlı donanımlarını daha çok tüketiciye ulaştırmaya çalışacak.

Bugün internete sızdırılan görüntüler, yeni Nexus'ların isim ve tasarımlarını büyük ölçüde doğruladı. AndroidPolice sitesi tarafından gerçekleştirilen sızıntı, LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P çözümlerine ait perakende satış kutularını gün yüzüne çıkardı. Bunun dışında Nexus 6P'nin ilk basın görseli ve Nexus 5X'in resmi teknik detayları ortaya çıktı.

5,2 inç Full HD ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 çipset, 2/3 GB RAM, 16/32 GB hafıza, 12,3 MP arka, 5 MP ön kamera ve 2700 mAh pile sahip olan Nexus 5X, bu seneki küçük ve ucuz Google telefonu olacak.

5,7 inç QHD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragno 810 çipset, 32/64/128 GB hafıza ve tıpkı Nexus 5X gibi USB Type-C portuna sahip olacağı bildirilen Nexus 6P ise geçen sene piyasaya sürülen Motorola Nexus 6'nın yerini alacak. Her iki telefonun da hangi tarihte ve hangi fiyatla satışa sunulacağı bilinmiyor. Nexus'lar hakkında her şey 29 Eylül'de resmiyet kazanacak.



Eklenme tarihi: 23.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler