Nexus 5X ve Nexus 6P'nin renk seçenekleri belli oldu

Nexus 5X ve Nexus 6P'nin renk seçenekleri belli oldu

Gelecek hafta resmen duyurulacak olan yeni Nexus telefonlarıyla alakalı sızıntılar gelmeye devam ediyor. AndroidPolice sitesi, LG Nexus 5X ve Huawei Nexus 6P olarak isimlendirileceğini öğrendiği cihazların yeni basın görüntülerini okuyucularıyla paylaştı.

Ön ve arka yüzleri tamamen gözler önüne serilen Nexus 5X ve 6P'nin hangi renk seçeneklerine sahip olacağı da kesinleşti. Polikarbonat kasalı Nexus 5X, beyaz ve siyah renklerin yanı sıra buz mavisi olarak isimlendirilmesi beklenen üçüncü bir kasa seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Nexus 6S ise siyah, beyaz, gümüş ve altın alüminyum renklerde piyasaya sunulacak.

Her iki telefon da USB Type-C portuna sahip olacak ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini en saf haliyle beraberinde getirecek. 29 Eylül tarihli tanıtımın ardından Google Store üzerinden ön sipariş alımı gerçekleştirilip ekim sonuna doğru dünya genelinde satışa başlanacak. Türkiye ve Google'nin satış yapmadığı diğer ülkelerde yerel distribütörlerin belirleyeceği fiyat ve cihaz seçenekleri bulunacak.





Eklenme tarihi: 25.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler