2015 model LG Nexus telefonuna ait kılıf görüntüleri ortaya çıktı

2015 model LG Nexus telefonuna ait kılıf görüntüleri ortaya çıktı

Android M işletim sistemini sonbahara yetiştirmeye çalışan Google, yeni yazılımını Nexus telefon serisine mensup iki farklı cihazla piyasaya entegre edecek. Biri Nexus 5 diğeri Nexus 6'nın halefi olacak şekilde tasarlanan Google telefonlarından ilkini LG, telefon-tablet melezi olanını ise Huawei üretecek. Henüz iki cihaza dair bilgiler söylentilerden ibaret olsa da ortaya çıkan son görüntüler Nexus 5 halefinden ipuçları veriyor.

Bullhead kod adlı Nexus 5 halefi iddiaya göre 5,2 inç ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 çipset ve 2700 mAh pille donatılacak. USB Type-C portu ve parmak izi okuyucu gibi Android platformunun son sürümüyle destek kazanan yeni nesil donanımları bünyesinde barındırması beklenen 2015 model LG Nexus'un internete sızan kılıf görüntülerinden karmaşık arka yüzeyini fark etmek mümkün.

Büyük ihtimalle ekim ayı içerisinde tanıtılacak olan yeni Nexus'lar, kasımda başta ABD, Çin ve başlıca Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelindeki teknoloji mağazalarından satın alınabilecek. Geçen seneki Motorola Nexus 6'dan daha uygun fiyatlandırılması beklenen cihazlar, Google'nin Android M tabanlı ilk ürünleri olacak.





Eklenme tarihi: 30.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler