LG Lifeband Touch akıllı bileklik internete sızdı

LG Lifeband Touch akıllı bileklik internete sızdı

CES 2013'te ilk prototipi sergilenen LG'nin spor ve sağlık aktivitelerini izlemek üzere geliştirdiği aksesuar, yenilenmiş bir şekilde CES 2014'te tanıtılıp piyasaya sürülecek. İlk olarak Smart Activiy Tracker adıyla sergilenen, ancak bir yıldır hakkında herhangi bir yeni bilgi paylaşılmayan cihazın son hali @evleaks tarafından detaylandırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda G-Arch ve G-Health adlı iki aygıt geliştirdiği iddia edilen Güney Koreli üretici, bu iddiaları belirtilen isimlere sahip bir ürün projesi olmadığını belirterek yalanlamıştı. Akıllı bileklik piyasasına giriş yapacağına dair söylentileri cevaplamaktan kaçınan firmanın yakında Lifeband Touch ismini verdiği fitness bilekliğini tanıtacağı rapor ediliyor. LG G2 ve diğer mobil cihazlarla eşlenebilecek bu bilekliğe bir dokunmatik panel eşlik edecek. Kuşkusuz aygıtın bu özelliği Nike+ Fuelband ve piyasadaki diğer güçlü rakipleri karşısında ciddi bir avantaj yakalamasını sağlayacaktır.

GPS takip desteği, yükselik ölçer ve mobil cihazlardan aldığı uyarıları görüntüleyebilme kabiliyetini bünyesinde barındırması beklenen LG Lifeband Touch, önümüzdeki hafta Las Vegas'ta başlayacak olan meşhur tüketici elektroniği fuarında resmiyet kazanacak. Bilekliğin ne zaman satışa çıkacağı tanıtım sonrasi netleşecek.



Eklenme tarihi: 1.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler