Android KitKat işletim sistemli LG L90 satışa çıkıyor

Android KitKat işletim sistemli LG L90 satışa çıkıyor

MWC 2014'ten önce resmiyet kazanan LG'nin L III adını verdiği yeni bütçe dostu akıllı telefon serisi, tüketiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Serinin en güçlü modeli LG L90, üreticinin bugün yayımladığı basın açıklamasına göre; önümüzdeki hafta resmen piyasaya sürülecek. Avrupa odaklı çözüm, üreticisini orta segmentte makul bir fiyatla temsil edecek.

4,7 inç 235 ppi piksel yoğunluğuna sahip qHD (960 x 540 piksel) IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemcili Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226 çipset, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 veya 5 megapiksel çözünürlüklü ana kamera, 1,3 MP ön kamera, 9,7 milimetre kalınlığında plastik kasa ve 2.540 mAh pilin eşlik ettiği telefon, gerek sistem belleği, gerek dahili hafıza gerekse güç ünitesi bakımından segmentindeki ortalamanın üzerine çıkmayı başarıyor. Donanımında hiçbir eksik bulunmadığı gibi Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve LG Optimus kullanıcı arayüzüyle donatılan L90, uygun bir fiyatlandırmayla 2014'ün en popüler bütçe dostu telefonları arasına ismini yazdırabilir.

İlk etapta Rusya, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan ve Özbekistan'ı kapsayan Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesine sunulacak LG L90, önümüzdeki hafta satışa sunulmuş olacak. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunacak cihazın bazı bölgelerde 8,0 MP, bazı bölgelerdeyse 5,0 MP kamerayla donatılacağını belirtelim. Android'li telefonun önümüzdeki birkaç ay içerisinde Türkiye'ye de geleceğini kesin bir şekilde ifade etmek mümkün.



Eklenme tarihi: 6.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

SELİM YILDIZ - 4.05.2014 20:20:00
Telefonu bugün teknosadan aldım 2 gün önce geldiğini söylediler. lg g2nin yanında duruyordu uzun bir düşünme sürecinden sonra g2den vazgeçip lg l20 almaya karar verdim. Hem daha ucuz kalite olarak g2 daha iyi elbette s5 ile kafa kafaya kıyaslamada uzun sürede konuştum satıcı ile g2 al abi dedi ama malesef durumum musait değildi.Merak edenler için söyleyeyim çok hızlı telefon avuçta hoş duruyor + 8 mp olarak türkiyede satılıyor.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler