LG'den KitKat işletim sistemli yeni akıllı telefon: LG L80

LG'den KitKat işletim sistemli yeni akıllı telefon: LG L80

İlk basın görselleri kısa süre önce internete sızan Optimus L III serisinin büyük ekranlı yeni üyesi, bugün Endonezya'da basına tanıtıldı. 5 inçlik bir ekranın eşlik ettiği LG L80, Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenen diğer bütçe dostu L III modelleriyle aynı yazılım ve kasa tasarımını daha büyük bir formda tüketicilerle buluşturacak. Cihaz, giriş seviye donanımına karşın Android işletim sisteminin en yeni versiyonundan gücünü alacak.

5 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 çipset, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, 5 MP kamera, LED flaş, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM radyo, çift SIM desteği, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 2,540 mAh pille donatılan telefon, LG UI v3.0 kullanıcı arayüzü ve yeni nesil LG cihazlarında yer alan özgün telefon uyandırma yöntemi LG Knock Code fonksiyonuyla önyüklü olarak satılacak.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan ucuz görünümlü plastik bir kasayla korunan LG L80, çift SIM destekli sürümünde ekranın altında dört kapasitif dokunmatik düğme, tek SIM sürümünde ise iki kapasitif tuş ve bir fiziksel ana ekran butonunu beraberinde getirecek. 155€ seviyesinden piyasaya sürülecek Android telefon, ilk etapta gelişmekte olan ülkelere giriş yapacak.



Eklenme tarihi: 27.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler