LG L60: 4,3 inç ekranlı yeni ucuz Android akıllı telefon

LG L60: 4,3 inç ekranlı yeni ucuz Android akıllı telefon

Piyasadaki üçüncü yılına iyileştirilmiş yazılım anlayışı ve en güncel yazılım desteğiyle giriş yapan LG'nin eski adıyla Optimus L serisi telefonları, giriş seviyedeki hakimiyetlerini genişletiyor. Firmanın güçlü telefon satışlarıyla rekor gelir açıklamasında büyük rol oynayan cihazlara bir yenisi daha eklendi. Bu seneki yedinci L telefonu olan LG L60, üreticinin resmi Rusya internet sitesinde listelendi. Diğer tüm modellerde olduğu gibi çift SIM kart desteği de bulunan telefon, LG'nin en yeni kullanıcı arayüzü ve Android KitKat işletim sistemini ucuz bir üründe bir araya getiriyor.

4,3 inçlik bir ekrana sahip L60'ın satışa çıktığında LG L 3.0 akıllı telefon ailesindeki seleflerinden en büyük farkı, Güney Koreli teknoloji devine ait en güncel yazılım özelliklerini yapısında ihtiva etmesi olacak. LG L60800 x 480 piksel çözünürlük, 1,3 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci, Adreno 302 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 çipset, 512 MB RAM, 4 GB dahili depolama alanı, microSD, microSIM yuvaları, 5 MP arka, 0,3 MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, çift aktif SIM desteği, 1.540 mAh pil ile 5 saati aşkın konuşma süresi ve Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle geleceği bildirilen L60, siyah ve beya renk seçeneklerine sahip.

L40, L70 ve L90 ile başlayan üçüncü nesil LG L ailesi, ucuz akıllı telefon mücadelesinde üreticisine büyük güç kazandırmıştı. Bu üç telefonu takip eden L60 gibi ara sürümler ile hem kısmen farklı tasarımlar hem de farklı ekran büyüklükleriyle tüketiciye alternatifi bol ve en önemlisi en güncel Android yazılımlı bir donanım platformu vaat edilmiş oldu. Henüz çıkış tarihi ve fiyatı bilinmeyen L60'ın da yakında diğer altı L telefonuyla buluşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 9.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler