LG L Fino ve LG L Bello resmiyet kazandı

LG L Fino ve LG L Bello resmiyet kazandı

Avrupa'nın en büyük teknoloji fuarında sergilenecek ilk aygıtlar resmiyet kazanmaya başladı. LG, bugün yayımladığı basın açıklamasıyla LG L serisine mensup yeni nesil orta seviye akıllı telefonlarını resmen detaylandırdı. LG L FinoGarip isimleriyle dikkat çeken 4,5 ve 5 inçlik iki Android telefon, ucuz donanımına rağmen firmanın en güçlü akıllı telefonu LG G3 ile benzer özellikleri beraberinde getirecek.

4,5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4 GB hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP kamera, 0,3 MP ön kamera, 1.900 mAh pil ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi, LG L Fino adlı daha küçük modelin başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Siyah, beyaz, altın, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri bulunan telefon, 21 Mbps'ye kadar mobil veri indirme desteğine sahip olacak. LG L Bello

5 inç kategorisindeki LG L Bello ise, 854 x 480 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD ekran, 1,3 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, artırılabilir 8 GB dahili hafıza, 8 MP otomatik odaklanmaya sahip kamera, 1 MP görüntülü görüşme kamerası, 2.540 mAh pili bünyesinde barındırıyor. Her iki telefon da G3'ün yeni kullanıcı arayüzü ve yazılım fonksiyonları beraberinde getiriyor. Bunların başında; dokunarak odaklanma, çekim yapmaya yarayan Touch & Shoot, el hareketiyle geri sayımlı çekim yapılabilen Gesture Shot, ön kamera ışığı sayesinde daha iyi özçekim yapabilme imkanı, QuickCircle ekran pencereli özel kılıf ve KnockCode kilit açma yöntemi geliyor.

Bu ay içerisinde ilk olarak Latin Amerika'da piyasaya sürüleceği müjdelenen LG L Fino ve L Bello, daha sonra Avrupa, Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinde satışa çıkarılacak. Cihazların kesin çıkış tarihleri ve fiyat seviyeleri henüz netleşmedi.



Eklenme tarihi: 21.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler