5.5 inç ekrana sahip LG Gx tanıtıldı

5.5 inç ekrana sahip LG Gx tanıtıldı

LG'nin G serisine mensup ilk üst düzey akıllı telefonlarından Optimus G Pro, geçtiğimiz şubat ayında resmiyet kazanmış ve yaz döneminde Türkiye'ye giriş yapmıştı. Kavisli camla kaplı arka bölümüyle dikkat çeken telefonun yeni versiyonu bugün tanıtıldı. Önceki hafta reklam afişleri görüntülenen LG Gx bugün Güney Kore'deki bir basın etkinliğinde detaylandı.

Optimus G Pro'nun üst düzey malzeme tercihiyle kıyaslandığında sıradan plastik kasası beklentileri karşılayamayan LG Gx'in teknik özellikleri birinci nesilden pek de farklı değil. LG Gx5,5 inç büyüklüğünde Full HD IPS+ LCD ekran, 1.7 GHz dört çekirdekli Krait 300 işlemci, Adreno 320 grafik işlemci, Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 13 MP ana kamera, 2,1 MP ön kamera, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, 4G LTE, VoLTE, Android Jelly Bean işletim sistemi ve 3.140 mAh pilli telefon, LG G2'nin bazı yazılım özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

Ocak ayı başında LG U+ operatörüne özel olarak satışa sunulacak LG Gx, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Optimus G Pro'dan daha hafif ve daha ince kasasıyla 800-850 dolar arası bir perakende satış fiyatına sahip olacak. Cihazın Güney Kore dışındaki diğer ülkelere gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

LG Gx sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler