LG G6 tanıtımı için davetiye dağıtımı başladı

LG G6 tanıtımı için davetiye dağıtımı başladı

LG, daha önce MWC 2017 kapsamında tanıtacağını duyurduğu amiral gemi telefonu için bugün basına davetiye gönderimine başladı. Rakiplerinin aksine büyük tanıtımlar öncesi duyuracağı cihazın bazı donanım özellikleri ve resmi isimlendirmesini açıklamayı tercih eden Koreli üretici, bugün hem LG G6 ismini doğruladı hem de tanıtım etkinliğinin detaylarını paylaştı.

Full Vision adıyla lanse edilmesi beklenen 18:9 en-boy oranına sahip yeni nesil bir IPS LCD panelin eşlik edeceği G6, su geçirmez tasarım tercihi nedeniyle serinin önceki modellerinde öne çıkarılan çıkarılabilir pil özelliğinden vazgeçiyor. Geçen seneki LG amiral gemisinde olduğu gibi çift sensörlü arka kamera ve USB-C portuyla donatılan G6 dış görünümüyle V20'yi anımsatacak.

Qualcomm'un 10 nm'lik yeni Snapdragon 835 çipsetinden gücünü alması beklenen LG G6, bazı raporlara göre tedarik sıkıntısı nedeniyle 2016 model Snapdragon 821'i bünyesinde barındıracak. Ancak Qualcomm'un en önemli müşterilerinden LG'nin 2017 için en önemli cihazında güncel donanımdan feragat etmesi pek mantıklı görünmüyor. Tutarsız söylenti kaynaklarının etkisinde kalan teknoloji medyası, 26 Şubat'ta Barcelona'dan resmi detaylarla yeni LG G6'yı okuyucularıyla buluşturacak.



Eklenme tarihi: 7.02.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler