LG G6'da kullanılacak 5,7 inçlik ekran resmen duyuruldu

LG G6'da kullanılacak 5,7 inçlik ekran resmen duyuruldu

Amiral gemi telefonu G6'yı önümüzdeki ay tanıtmaya hazırlanan LG, klasik haline gelen ön duyurularından ilkini gerçekleştirdi. Son birkaç senedir her amiral gemi tanıtımı öncesi cihaza eşlik edecek yeni donanım çözümlerini detaylandıran firma, G6 için tanıtıma yeni LCD ekranla başladı.

18:9 en-boy oranıyla dikkat çeken LG Display üretimi yeni IPS LCD ekran 5,7 inç büyüklüğe ve 564 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Koreli üreticinin QHD+ olarak isimlendirdiği 2880 x 1440 piksel çözünürlük standardını benimseyen panel, LG G6 ile mobil sektöre farklı bir ürün formu kazandırmış olacak. 2:1 ölçüsündeki ekranla LG V serisinin son iki modelde kullandığı ikincil ekran fonksiyonu veyahut kapasitif düğmeler için ek ekran bölümü oluşturmayı amaçladığı düşünülen LG, aynı zamanda ön panelin daha büyük kısmını ekranla kaplayabilmiş olacak.

Çinli üreticilerin ilk örneklerini Xiaomi Mi MIX ve Huawei Honor Magic ile sunduğu 2017, akıllı telefon tasarımlarında büyük değişimleri beraberinde getirecek. LG'nin G6'da kullanacağı yeni paneli de bu öngörüyü destekliyor. Şubat sonunda MWC 2017 etkinliğinde tanıtılması beklenen 18:9 ekranlı ilk telefon martta satılmaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 11.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler