LG G5'in User Agent profili ortaya çıktı

LG G5'in User Agent profili ortaya çıktı

Büyük cihaz tanıtımları öncesi üreticilerin resmi internet sitelerine yüklenen User Agent profilleri, tanıtılacak ürünler hakkında bazı detayların erkenden ortaya çıkmasını sağlar. LG G5 de bu sızıntı geleneğini devam ettirerek bugün User Agent profiliyle tekrar teknoloji gündemine girdi. Cihazın model numarasını ve işletim sistemi versiyonunu ortaya çıkaran bu gelişme, tanıtımın da yaklaştığını gösteriyor.

Yaklaşık 5,5 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, çift arka kamera, microSD desteği ve çıkarılabilir 3000+ mAh kapasiteli bir pille donatılması beklenen 2015 model LG amiral gemisi, 21 Şubat tarihli MWC 2016 etkinliğinde tanıtılacak.

LG-H830 model numarasına sahil olacağı öğrenilen ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini beraberinde getireceği kesinleşen LG G5'in selefi G4'te H810 model numarası tercih edilmişti. User Agent profilinin Hindistanlı kaynak tarafından kaydedilen ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler