LG G5 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi resmen açıklandı

LG G5 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi resmen açıklandı

Bugün İstanbul'da Türkiye tanıtımı gerçekleştirilen LG G5 nihayet ülkemizde satışa çıkıyor. Perakende satış fiyatı ve çıkış tarihi bilgisini teknoloji mağazalarıyla paylaşan LG Türkiye, merakla beklenen amiral gemisini epeyi yüksek bir fiyattan piyasaya süreceğini doğruladı.

Rakip markaların amiral gemi telefonlarıyla kıyaslandığında şimdiye kadar hep daha uygun fiyatlarla satılan LG G serisi cihazlar, bu sene G5 ile sektöre en tepe fiyat seviyesinden giriş yapacak. 20 Nisan tarihinde tüketicilerle buluşacak olan yekpare metal kasaya sahip akıllı telefonu 2799 ₺ ödeyerek satın almak mümkün olacak.

5,3 inç Quad HD IPS LCD ekran, dört çekirdekli Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB artırılabilir dahili hafıza, 16 + 8 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, USB Type-C portu, 4,5G LTE desteği, parmak izi okuyucu, Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisi, 2900 mAh pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminin mevcut olduğu cihazın titanyum, alüminyum, altın ve pembe renk seçenekleri bulunuyor.



Eklenme tarihi: 12.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler