LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu

LG G5 Türkiye fiyatı belli oldu

Üç hafta kadar önce Barselona'da resmiyet kazanan LG G5, ay sonuna doğru dünya genelinde tüketiciyle buluşacak. Türkiye'ye de küresel çıkış tarihinde giriş yapması beklenen Koreli üreticinin amiral gemi telefonu, özgün donanım özellikleriyle benzersiz bir mobil cihaz deneyimi vaat ediyor. Peki G5'in ülkemizdeki satış fiyatı ne olacak?

Donanimhaber.com'un LG Türkiye'deki kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre, en geç nisan başında satışa çıkacak olan G5'in Türkiye fiyatı 2299 ₺ olacak. Rakibi Samsung Galaxy S7'nin 2799 liradan satıldığı bir pazarda fiyat avantajını elinde tutmayı başaran LG, tüketicileri memnun edecek bir perakende satış fiyatı belirlemiş görünüyor.

5,3 inç QHD IPS Quantum LCD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, 32 GB artırılabilir hafıza, 16 + 8 MP arka kamera, 8 MP ön kamera, USB Type-C portu, Bluetooth 4.2, NFC, 4,5G, parmak izi okuyucu, çıkarılabilir 2800 mAh pil ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip olan LG G5 gümüş, altın, titanyum, beyaz ve pembe renklerde satın alınabilecek.



Eklenme tarihi: 10.03.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler