LG G5'in şematik görüntüsü ve bazı teknik özellikleri ortaya çıktı

LG G5'in şematik görüntüsü ve bazı teknik özellikleri ortaya çıktı

Geçen hafta dikkat çeken bir görüntü paylaşan CNET Korea, iddiaya göre LG G5 prototipini inceleme fırsatı yakalayan kaynaklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cihazın ilk görselini oluşturmuştu. Sıra dışı dizaynı doğrulayan ilk sızıntı Android Authority'den geldi. G5'in şematik görüntülerini ortaya çıkaran teknoloji sitesi, telefonun hem ölçülerini hem de teknik özelliklerini okuyucularıyla paylaştı.

149,4 x 73,9 x 8,2 mm ölçülerinde olduğu ileri sürülen 2016 model LG amiral gemisine G4'ten daha dar bir kasaya sahip olmasına rağmen 5,6 inçlik bir ekran sığdırılmış. Çerçevesiz ekranın kapladığı ön kısımdan arkaya geçildiğinde, parmak izi okuyuculu güç düğmesi ve lazer odaklanma, LED flaş, RGB sensör ile kameranın birlikte konumlandığını görmek mümkün. LG G2'den beri kullanılan arka kapağa konumlandırılmış ses düğmeleri ise bu defa eski yerine monte edilmiş.

Şimdiye kadar birkaç farklı kaynaktan duyduğumuz metal kasa tasarımını bir kez daha dile getiren Android Authority, G5'in LG açısından son yıllardaki en geniş çaplı tasarım değişikliğine ev sahipliği yapacağını düşünüyor. 21 Şubat'ta düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2016 etkinliğinde tanıtılacak telefonda dört çekirdekli Snapdragon 820 çipset, 4 GB LPDDR4 RAM, çıkarılabilir pil ve microSD kart yuvası bulunması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 19.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler