LG G5 SE resmen doğrulandı

LG G5 SE resmen doğrulandı

Geçen hafta Güney Kore'de G5 SE mobil cihaz isminin tescilini gerçekleştiren LG, bu ürünün varlığını dolaylı yoldan resmen doğruladı. İngiliz kılıf tedarikçisi MobileFun, ellerine ulaşan resmi LG G5 kılıflarında G5 SE modelinin uyumluluğundan da bahsedildiğini paylaştı. kılıf ambalajlarında iki cihazın ismini birlikte kullanan üretici, SE versiyonunun orijinal modelle aynı ölçülere sahip olduğunu da böylece resmen doğruladı.

Daha önce LG G5 mini olabileceği düşünülen G5 SE'nin amiral gemi çözümüyle aynı boyutta olduğu bilgisi, farklı söylentileri gündeme getirdi. Bunlardan en dikkat çekeni, farklı bir çipsetin kullanıldığı Latin Amerika gibi pazarlara özgü özellikleri kısılmış G5 versiyonu. Snapdragon 820 yerine Snapdragon 652 çipiyle donatılan bu bölgesel versiyonun G5 SE ismini kullanması, iki model arasında karışıklık yaşanmamasını sağlayacaktır.

Kılıfların SE modelinden bahsedecek şekilde üretildiği göz önünde bulundurursak, G5 SE'nin çok yakın zamanda resmiyet kazanacağını söyleyebiliriz. Bu söylentilerden hangisinin doğru olduğuna resmi duyuruyla öğrenmiş olacağız.



Eklenme tarihi: 11.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler