LG G5 için düzenlenecek 21 Şubat tarihli MWC 2016 etkinliği resmileşti

LG G5 için düzenlenecek 21 Şubat tarihli MWC 2016 etkinliği resmileşti

CES 2016'nın ardından mobil sektörde gözler şubatın ikinci yarısında düzenlenecek MWC 2016'ya çevrildi. 22 Şubat'ta başlayıp 25 Şubat'ta son bulacak olan Barselona merkezli konferansın ilk basın etkinliği duyurusu LG'den geldi. 21 Şubat'ta İspanya'da bir etkinlik organize edeceğini duyuran Güney Koreli üretici, büyük bir akıllı telefon tanıtımına hazırlandığını doğruladı.

LG G5 için hazırlık yapıldığını düşünen teknoloji dünyası, şimdiden iddiaları bu etkinlik üzerine yoğunlaştırmış durumda. Özgün donanım özellikleriyle öne çıkması beklenen beşinci nesil LG G telefonu, söylentilere göre LG'nin ilk modüler telefon tasarımını benimseyecek.

Snapdragon 820 veyahut Snapdragon 650 serisi Cortex-A72 performans işlemcili çipsetlerden birini kullanması beklenen LG'nin 2016 amiral gemi modeli, baharda tüketiciyle buluşmuş olacak. LG G4'te deri arka kapak, G3'te Quad HD ekran ve G2'de arka kapağa entegre düğmeleriyle ön plana çıkan LG'nin bu sene nasıl bir donanım yeniliği üzerinde çalıştığı netleşmiş değil. Çift arka kamera, modüler kasa dizaynı ve VR gibi çeşitli amaçlara hizmet eden özgün aksesuar desteği iddialara konu olan özellikler arasında yer alıyor. 21 Şubat'a doğru cihaz hakkında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.



Eklenme tarihi: 13.01.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler