LG G5, plastik kaplı metal kasayla geliyor

LG G5, plastik kaplı metal kasayla geliyor

LG G5, yekpare metal kasa ve modüler tasarımı bir arada sunan ilk cihaz olarak tanıtılmıştı. Dün piyasaya sürülen akıllı telefonun kasası hakkında hiç bahsedilmeyen bir detay ortaya çıkarıldı.

Teknoloji medyasınca yapılan ilk incelemeler, G5'in diğer alüminyum telefonlar kadar kaliteli bir dokuya sahip olmadığını göstermişti. Koreli üretici tarafından ısrarla yekpare alüminyum bir kasanın kullanıldığı belirtilse de aslında metal üzerine çeşitli işlemler uygulandığı gözler önüne serildi. JerryRigEverything Youtube kanalının sahibi, yaptığı LG G5 incelemesinde metal olarak nitelendirilen kasanın aslında epeyi kalın bir plastik tabakasıyla örtülmüş olduğunu gösterdi.

Metal kasalı bir telefon olarak lanse edilen G5'in kullanıcısına üst düzey materyalin kalitesini hissettiremeyecek oluşu tüketicilerin büyük bölümü için sorun teşkil etmeyecektir. Fakat yeni LG amiral gemisini almayı düşünenlerin metal bir telefon yerine plastik kaplamaya sahip metal görünümlü bir ürün saton alacaklarını bilmesinde yarar var. Aşağıdan incelemeyi izleyerek G5'in kasa ve iç donanımı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler