LG G5'in ön ve arka yüzü görüntülendi

LG G5'in ön ve arka yüzü görüntülendi

Önümüzdeki pazar İspanya'da basının karşısına çıkacak olan LG G5, tanıtım etkinliğine saatler kala ön ve ara yüzüne ait prototip görüntüleriyle internete düştü. Evan Blass (@evleaks) tarafından servis edilen görüntüler sayesinde cihazın yekpare kasa tasarımı ve arka bölümündeki ilgi çekici yeni donanımları ifşa oldu.

Tıpkı Motorola'nın OLED ekranlı bazı telefonları gibi her zaman açık ekran özelliğine sahip 5,6 inçlik QHD bir panel, dört çekirdekli Snapdragon 820 çipset, 4 GB RAM, çift arka kamera, parmak izi okuyucu ve çıkarılabilir 3000+ mAh kapasiteli bir pille donatılması beklenen LG amiral gemisi, yekpare metal kasaya sahip olmasına rağmen ekranın alt kısmında "Magic Slot" adlı özgün bir donanım özelliği ihtiva ediyor. Bu sayede cihazın pilini değiştirmek ya da LG tarafından telefonla birlikte piyasaya sürülecek özel aksesuarları telefon donanımına entegre etmek mümkün olacak.

Martta satışa çıkması beklenen LG G5'in kesin çıkış tarihi, Magic Slot aksesuarları ve renk seçenekleri hakkında daha detaylı bilgi için pazar gününü beklemek gerekecek.



Eklenme tarihi: 19.02.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler