LG G5 için Android 7.0 Nougat güncellemesi test ediliyor

LG G5 için Android 7.0 Nougat güncellemesi test ediliyor

Android 7.0 Nougat işletim sistemini ilk kez bir cihazda kullanan firma olan LG, eylülde tanıttığı V20 telefonunu çok yakında piyasaya sürecek. Henüz Koreli üreticinin diğer ürünleri için güncelleme detayları doğrulanmasa da, amiral gemi statüsündeki G5 için çalışmaların sürdüğü biliniyor. Bugün yayımlanan yeni bilgiler, telefonun çok yakında son sürüme yükseltileceğine işaret ediyor.

Avustralyalı mobil iletişim operatörü Optus'un yayımladığı son güncelleme listesi, LG G5 telefonu için Android 7.0 sürümlü üretici yazılımının testlerine başlandığını gösteriyor. Muhtemel dağıtım tarihini kasım ortası olarak gösteren operatör, küresel dağıtım için de bize ipucu vermiş oluyor.

Henüz diğer üreticilerden Nougat güncellemesi hakkında açıklama gelmezken, LG'nin ikinci bir telefonuyla daha Android 7.0'a geçiş yapması firma adına büyük başarı. Önceki yıl da Marshmallow sürümünü erkenden müşterileriyle buluşturan LG, büyük ihtimalle ekim sonu-kasım başında G5 kullanıcılarına cihazın ilk büyük güncellemesini yollamaya başlayacak.



Eklenme tarihi: 17.10.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler