LG G4 nisanda tanıtılacak: Korea Times

LG G4 nisanda tanıtılacak: Korea Times

MWC 2015 ile mart ayına hızlı bir giriş yapacak olan mobil endüstri, hem Galaxy S6 hem de One M9 modellerinin tanıtımıyla sallanacak. Yaklaşan bu hareketli günlerde kaybolup gitmekten korkan LG ise, yine rakiplerinden sonra sahneye çıkmayı planlıyor.

2013 yazına damgasını vuran LG G2, halen firmanın en çok satan akıllı telefonlarından biri. Geçtiğimiz yıl mayıs ayının sonunda tanıtılan G3 de aynı şekilde yüksek satış performansını sürdürmeye devam ediyor. Görünen o ki, G4 için uygulanacak tanıtım politikası da seleflerinden farklı olmayacak. Korea Times'in kaynaklarına göre; LG G4 akıllı telefonu nisanda resmiyet kazanmış olacak.

En büyük rakibi Samsung'un yılın ilk çeyreği, Apple'nin ise yılın ikinci yarısında tüketiciyle buluşmasını göz önünde bulunduran LG, kendi amiral gemisi için en uygun zaman diliminin iki firma arasındaki 2015 ikinci çeyreği olacağında karar kılmış. Zaten yıl başında basına demeç veren bir LG yöneticisi de MWC 2015'in G4 tanıtımına sahne olmayacağını doğrulayarak bu stratejiyi resmen doğrulamıştı.

3K çözünürlüklü 5 inçten daha büyük bir ekran, 64-bit işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 çipset, LPDDR4 RAM ve yeni bir kamera sensörünü bünyesinde barındıracak olan G4, muhtemelen önceki iki G serisi telefonda olduğu gibi rakiplerinden daha düşük bir fiyatla satışa çıkacak. Güney Koreli üreticinin son dönemdeki başarısını makul fiyatlandırma politikasına borçlu olduğunu unutmaması gerekiyor.



Eklenme tarihi: 17.02.2015
Kaynak: Korea Times

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler