Spigen'in LG G4 kılıfları görüntülendi

Spigen'in LG G4 kılıfları görüntülendi

Her yeni akıllı telefon tanıtımı arifesinde olduğu gibi LG G4 için hazırlanan Spigen kılıfları da erkenden boy göstermeye başladı. Cihazın arka kısmının nasıl tasarlandığını gözler önüne seren bu aksesuarlar, temsili G4 görüntüleriyle gerçek cihazı aratmıyor.

5,5 inç büyüklüğünde Quad HD LCD ekran, LPDDR4 RAM, Qualcomm Snapdragon 808/810 çipset, 16 MP kamera, +3000 mAh pil, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ve LG UX 4.0 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak olan üst seviye LG telefonu, arka kamerayı lazer odaklanmayı mümkün kılan kızılötesi sensör ve çift LED flaşla destekleyecek. Arka kısımdaki tuşların tasarımını yeniden değiştiren Koreli üretici, elde tutulması kolay kavisli bir kasa yapısıyla tüketicilerin karşısına çıkacak.

28 Nisan'da İstanbul dahil altı farklı şehrinde resmi tanıtımı gerçekleştirilecek yeni LG G serisi amiral gemisi, mayısta satılmaya başlayacak. Bugün sızan kılıfları ve daha fazlasını resmen piyasaya sürüldüklerinde MobilCadde.com adresinde bulabileceğiniz belirtelim.




Eklenme tarihi: 6.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler