LG G4 için İstanbul tanıtım etkinliği tarihi resmen açıklandı

LG G4 için İstanbul tanıtım etkinliği tarihi resmen açıklandı

LG G3 için İstanbul dahil altı ülkede küresel bir tanıtım etkinliği organize eden LG, bu sene de aynı düzeni koruyacağını resmen açıkladı. Basın mensuplarına 2015 model amiral gemisini tanıtacağı etkinlik için davetiye dağıtmaya başlayan Koreli üretici, İstanbul'dan yerel basına G4'ü dünyayla aynı anda inceleme imkanı sunacak.

5,5 inç 3K (2880 x 1620 piksel) veya yine Quad HD (2540 x 1440) çözünürlüklü bir IPS LCD ekranla donatılacak olan LG G4, görünüşe göre deri kaplama ile malzeme kalitesini artırmaya çalışacak. Benzer bir stratejiyi Samsung'un son iki Galaxy Note telefonunda görmüştük. Büyük beğeni toplayan bu dizayn tercihinin G4'e yekpare alüminyum kasalı rakipleri karşısında nasıl bir mücadele şansı verir birlikte göreceğiz.

Ortaya atılan son iddialar, LG'nin ısınma sıkıntısı yaşattığı ileri sürülen Snapdragon 810 yerine altı çekirdekli Snapdragon 808 ile yoluna devam edeceğine işaret ediyor. Henüz bu hususta netleşmiş bir bilgi bulunmasa da, üreticinin ilk Snapdragon 810 telefonu G Flex 2'yi geliştirdiğini ve amiral gemisinde bir kademe aşağı inmesinin pek mantıklı görünmediğini bilmek gerekiyor.

28 Nisan'da New York, Londra, Paris; 29 Nisan'da ise İstanbul, Seul ve Singapur'da düzenlenecek LG G4 etkinliği, bir ihtimal Galaxy Note ve iPhone 6 Plus modellerini hedef alacak LG G4 Note çözümünün de tanıtımına ev sahipliği yapabilir. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 31.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler