LG G4'ün deri arka kapağı görüntülendi

LG G4'ün deri arka kapağı görüntülendi

Altı farklı şehirde düzenlenecek olan LG G4 tanıtım etkinliği için basına davetiye dağıtımı sürüyor. Zaten sanal medyayı kullanarak yeni amiral gemisini aktif bir şekilde tanıtmaya başlayan LG, yayımladığı etkinlik davetiyesiyle bile G4'ün bilinmeyen detaylarını paylaşmaya çalışıyor. Son olarak cihazın deri kaplama arka yüzeyi gün yüzüne çıkmış oldu.

2012'de Optimus G ile başlayan Koreli üreticinin meşhur üst düzey akıllı telefon serisi, şimdiye kadar hep plastik kasaya sahip ürünlerle temsil edildi. Geçen sene fırçalanmış alüminyum görünümlü LG G3'ü tasarlayarak kaliteyi bir nebze olsun artıran LG'nin bu sene çok daha büyük bir hamle yapması şart. Bunu çok iyi bilen tecrübeli elektronik üreticisi, alüminyumu kasa malzemesi olarak tercih eden rakiplerinin aksine deri kaplama bir arka kapakla daha kaliteli bir telefon dizayn etmeye çalışmış.

Henüz final görünümü hakkında bilgi sahibi olmadığımız LG G4'ün yalnızca arka kısmında deri kaplamaya yer verileceği biliniyor. Ön kısmı nasıl tasarlanır veyahut arka kapak çıkarılabilir olur mu bilinmez. Ancak 2015 model LG G telefonunun piyasa standartlarının altında bir fiyatlandırmayla son iki yılda yakaladığı başarıyı tekrar etmemesi mümkün değil. Temel tüketici kitlesi oluşan LG'nin bundan sonraki hamlelerinde müşterilerini mali yönden zorlamak yerine amiral gemi telefonunu geliştirmeye odaklanacağını ümit ediyoruz.



Eklenme tarihi: 7.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler