LG G4 Beat duyuruldu, çok yakında Türkiye'de

LG G4 Beat duyuruldu, çok yakında Türkiye'de

G4s adıyla uzun süredir gündemi meşgul eden LG'nin küçük amiral gemisi bugün resmiyet kazandı. G4 Beat ismini taşıyacak olan cihaz, G serisinin önceki mini modelleri G3 Beat ve G2 Mini'den çok daha gelişmiş bir donanım paketini bünyesinde barındırıyor. LG G4 ile aynı tasarımı kullanan telefonun gerçek deri kapak seçenekleri bulunmuyor.

5,2 inç Full HD IPS LCD ekran, sekiz çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 615 çipset, 1,5 GB RAM, 8 GB artırılabilir hafıza, 8 MP arka, 5 MP ön kamera, NFC, Bluetooth 4.1, Wi-Fi b/g/n, 4G LTE, 2300 mAh çıkarılabilir pil ve LG UX 4.0 kullanıcı arayüzlü Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi G4 Beat'ın başlıca teknik özelliklerinden.

Gümüş, altın ve beyaz renk sürümleri bulunan mini G4, aslında 5,5 inçlik büyük sürümünden pek de küçük değil. Ancak fiyatlandırmanın çok daha makul olacağı kesin. Bu ay Fransa, Almanya ve Brezilya'da piyasaya sürülecek telefonun küresel çapta satışı Türkiye, Singapur, Rusya, Hindistan, Kanada ve Güney Afrika'nın aralarında bulunduğu ülkeleri kapsayan ilk dalga satış ağıyla başlayacak.

LG G4 Beat sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler