LG G4 basın görüntüleri internete sızdı

LG G4 basın görüntüleri internete sızdı

Bir hafta öncesine kadar hakkında herhangi bir somut bilgiye sahip olmadığımız yeni LG amiral gemisi, bugün tanıtıcı mikro sitenin ortaya çıkmasıyla neredeyse tamamen ifşa oldu. Teknoloji aleminde birinci gündem haline gelen telefonun yeni sızıntı haberi, @evleaks takma adıyla ünlenen Evan Blass'tan geldi. Güvenilir kaynağın işaret ettiği tanıtıcı mikro site çok geçmeden yayımdan kaldırılsa da basın görüntüleri çoktan gerekli mecralara kaydedilmişti.

5,5 inç Quad HD çözünürlüklü bir ekranla donatılan LG G4, mikro sitedeki basın görüntülerinden de anlaşılacağı üzere iki farklı türde arka kapağa sahip olacak. İlk kapak türü, dikişli gerçek deriden oluşurken ikinci türde sıradan plastik kullanılıyor. 9 farklı kapak seçeneği bulunan G4'ün ön kısmında Samsung Galaxy telefonlarındakine benzer şekilde noktalı bir işleme tercih edilmiş. 8,9 mm kalınlığındaki telefonun kavisli gövdesiyle elde tutuşu kolaylaştırılmış.

3000 mAh çıkarılabilir pil ve microSD kart yuvasıyla gelen LG'nin G4 ile esnek donanım yapısını Samsung'un bıraktığı yerden devam ettireceğini görüyoruz. 28-29 Nisan'da İstanbul'un da aralarında bulunduğu geniş bir tanıtım organizasyonuyla dünya lansmanı gerçekleştirilecek olan üst düzey Android telefona dair tüm yeni detaylar için LG G4 sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.




Eklenme tarihi: 12.04.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler