LG G3'ün Türkiye fiyatı belli oldu

LG G3'ün Türkiye fiyatı belli oldu

İstanbul'da düzenlediği etkinlikle yeni süper telefonunu dünyaya tanıtmak için Türkiye'yi seçen LG, nihayet G3'ün satışına başlıyor. Bazı büyük teknoloji perakendecileri aracılığıyla ön siparişe açılan LG G3, ultra yüksek çözünürlüklü ekranı ve metalik görünüm, hissiyat sağlayan kompakt kasasıyla dikkat çekiyor.

LG G2 ile kıyas edildiğinde daha büyük bir ekrana sahip olsa da neredeyse aynı ölçüleri korumayı başaran G3, LG G3oldukça ince bir ekran çerçevesine sahip. 5,5 inç Quad HD (2560 x 1440 piksel) IPS LCD ekranın entegre edildiği üst düzey akıllı telefon, Qualcomm'un 2,5 GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 801 yongasını beraberinde getiriyor. 2 GB RAM - 16 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM - 32 GB dahili hafıza donanım seçenekleri bulunan aygıt, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi üzerine entegre edilmiş Knock Code, akıllı klavye, misafir modu, çocuk modu gibi LG'nin özel yazılım özelliklerini bir araya getiren Optimus kullanıcı arayüzünü kullanıyor.

Optik görüntü sabitleyicili -OIS- 13 MP kamera, 0,3 saniyenin altında odaklanmayı mümkün kılan kızılötesi lazer sensörü, 128 GB'ye kadar microSD kart desteği ve 3.000 mAh pilin mevcut olduğu Android telefonun kullanım süresini LG G3'ün pil ömrü başlıklı yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Her yönüyle etkileyici akıllı telefonun Türkiye için başlangıç fiyatı 1.999 TL olarak belirlenmiş. G2'den yaklaşık üç yüz lira daha pahalı satılacak akıllı telefon, buna rağmen sunduğu yeni donanım imkanlarıyla tüketicilere rakiplerinden daha ucuza mal olacak. Temmuzun ilk haftası ve sonrasında ülke geneline yayılacak telefonun çevrimiçi satıcılarda daha düşük fiyatlarla alıcı bulması bekleniyor.

LG G3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 21.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler