Galaxy Note 4'e rakip LG G3 Stylus resmen görüntülendi

Galaxy Note 4'e rakip LG G3 Stylus resmen görüntülendi

LG, kısa süre önce duyurduğu ucuz LG G3 versiyonu için bugün bir tanıtım videosu yayınladı. Firmanın resmi Youtube kanalında listelenen video, G3 Beat olarak bilinen ve Türkiye'ye G3 s adıyla giriş yapacak cihazın günlük hayatta sıkça kullanabileceğiniz fonksiyonlarına dikkat çekiyor. Ancak bu sıradan tanıtım materyalini haber yapan asıl neden, videonun sonunda G3 ve G3 s'nin yanında beliren üçüncü bir telefon oldu.

G3 serisinin yalnızca ana modeli ve S/Beat versiyonunu resmen duyuran Güney Koreli üretici, yayınladığı son videoda LG G3 Stylus adlı henüz resmiyet kazanmamış yeni bir aygıtına da yer verdi. Tıpkı Samsung'un Galaxy Note telefonlarında olduğu gibi bir pasif stylus kalemini bünyesinde barındıran G3 Stylus, daha önce konu olduğu bir söylentide, 5,9 inçlik G Pro 2'nin dijital kalem fonksiyonlarıyla bezenmiş uluslararası sürümü olarak nitelendirilmişti. Buna rağmen Snapdragon 805 gibi günümüzün en güçlü yongasıyla donatılma ihtimali halen devam eden G3 Stylus'un diğer teknik detayları şimdilik gizliliğini koruyor.

Cihaz üzerinde yer alan 19 Ağustos tarihi dışında G3 Stylus'un tanıtılacağı zamana dair herhangi bir bilgiye sahip değiliz. İlerleyen saatlerde kaldırılması beklenen LG G3 Beat/s tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve G3 Stylus'un ilk resmi görüntüsünü bu videonun sonunda bulabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler