LG G3 için QuickCircle resmi koruyucu kılıf tanıtıldı

LG G3 için QuickCircle resmi koruyucu kılıf tanıtıldı

Samsung'un geçen sene Galaxy S4 için geliştirdiği S View koruyucu kılıfı, mobil aksesuar piyasasında büyük yankı uyandırmıştı. Ekranı örten Flip Cover türündeki kılıflar için alternatif bir hızlı kullanım yöntemi sunan S View, benzer birçok ürünün ortaya çıkmasına vesile oldu. Bunlardan en dikkat çekeni, LG tarafından birçok akıllı telefonuna uyarlanan Quick Window olmuştu. Güney Koreli üretici, bugün bu kılıfının yenilenmiş versiyonunu gün yüzüne çıkardı.

QuickCircle adı verilen aksesuar, LG G3 için özel olarak tasarlanmış. Qi kablosuz şarj teknolojisine destek sunan kılıfın yuvarlak ekran açıklığı, Smart Lightning isimli beyaz ışık yayan bir LED aydınlatmayla süslenmiş. Cihaza herhangi bir uyarı düştüğünde veyahut arama anında yuvarlak ekran çerçevesinin etrafı parlamaya başlıyor. Gelişmiş uyarı seçeneklerinin yanı sıra bazı çekirdek uygulamarını küçültülmüş arayüzleri üzerinden tecrübe edebilmeyi mümkün kılan QuickCircle, aynı zamanda üçüncü parti uygulamalara da destek sunacak.

Siyah, beyaz, altın, pembe ve nane renk seçenekleri bulunan G3'ün QuickCircle resmi koruyucu kılıfı, cihazın 27-28 Mayıs tarihlerindeki resmi tanıtımından sonra LG'nin yeni süper telefonuyla birlikte satışa çıkacak. Kılıf için hazırlanan ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler