LG G3 ilk kez görüntülendi

LG G3 ilk kez görüntülendi

LG, yeni amiral gemisi LG G3 ile ilgili sızıntılara engel olamıyor. Çinli kılıf üreticilerinin dizayn ipuçları verdiği yeni süper telefon, şimdi de ilk prototip görüntüsüyle gündemde. GSMArena.com tarafından internete servis edilen fotoğraf, cihazın merak edilen arka kısım tasarımını ortaya çıkardı. Görüntüyü medyayla paylaşan kaynak, aynı zamanda telefonun bazı teknik özelliklerini de fotoğraf ile birlikte sızdırdı.

LG G2 ile başlayan arka yüzeye entegre ses kontrol ve güç düğmesi dizilimini devam ettireceği kesinleşen G3, metalik görünümlü, G2'deki düğmelerin aksine cihazın profilinde çıkıntı oluşturmayacak bir güç/ekran kilidi butonuyla geliyor. Ses kontrol tuşları ise gizli halde yine arka yüzeyde yer alıyor. OIS+ (Optik Görüntü Sabitleyici teknolojisi) destekli 16 MP kamera sensörünün sağında LED flaş, solundaysa henüz işlevi bilinmeyen bir sensör mevcut.

Oldukça ince bir ekran çerçevesine sahip olacağı basın görüntüleri yayımlanan 2014 model LG isai sayesinde ortaya çıkan G3, 5,5 inçlik 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü bir IPS LCD panel, 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 2 GB veya 3 GB LPDDR3 sistem belleği ve 3000 mAh pili bünyesinde barındıracak. Üst düzey telefonun Android 4.4 KitKat tabanlı yazılımıyla birlikte önümüzdeki haftalarda resmen tanıtılması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 26.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler