LG G3'ün teknik özellikleri sızdı

LG G3'ün teknik özellikleri sızdı

Amerikalı mobil iletişim operatörü Sprint, resmi internet sitesinde listelenen yeni bir cihaza ait UAProf sayfasıyla önemli bir sızıntıya neden oldu. LG-LS990 model numaralı akıllı telefonun, üst düzey özellikleri ve operatörün önceki model numaraları göz önünde bulundurulduğunda LG'nin yeni amiral gemisi olduğu anlaşılıyor. LG G2'yi LS980 model numarasıyla piyasaya süren Sprint'in LS990 modeli, aynı zamanda bu User Agent profili sayesinde birçok yönüyle detaylandı.

LG G3'ün Sprint versiyonu, yayımlanan resmi verilere göre şu teknik özelliklere sahip olacak:

- 5,5 inç büyüklüğünde Quad HD (2560 x 1440 piksel) LG Display üretimi bir IPS LCD ekran

- 2,3 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AA çipset

- 3 GB LPDDR3 RAM, 32 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası

- 13 MP ana kamera, 2,1 MP ön kamera

- GPS, GLONASS, Wi-Fi, Bluetooth

- Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi

Cihaza dair resmi detaylar bu kadarla sınırlı. Resmi olmayan haberler, söylentilere göre; LG G3'ün 3000 mAh üstü özel tasarım bir güç ünitesi ve OIS -optik görüntü sabitleyici- donanım desteğine sahip bir kamera sensörünü beraberinde getirmesi bekleniyor. Daha önce tanıtımı gerçekleştirilip satışına başlanan LG G Pro 2 hakkındaki iddiaları doğru çıkan Güney Koreli kaynalar, G3'ün 17 Mayıs tarihinde duyurulacağını ileri sürmüştü. Şuan için uzak doğulu üreticinin resmiyet kazanmış bir gelecek tanıtım etkinliği bulunmuyor.

Yaz aylarındaki alışveriş yoğunluğundan faydalanabilmek için Qualcomm'un Snapdragon 805 yongasını beklemeyip mevcut en hızlı mobil çip konumundaki Snapdragon 801'e yönelen LG'nin nasıl bir satış performansı ortaya koyacağı merak ediliyor. Tüketici elektroniği devinin strateji değişikliğine neden olarak, yenilikçi ve bir o kadar da güçlü G2'nin 2013 ikinci yarısında satılması nedeniyle yüksek satış rakamları elde edememesi gösteriliyor.



Eklenme tarihi: 11.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler