LG G3 mini'ye ait teknik özellikler sızdı

LG G3 mini'ye ait teknik özellikler sızdı

LG G3 ile alakalı çok sayıda sızıntının ardından uzak doğulu üreticinin bir diğer akıllı telefonu daha resmen internette listelendi. G serisinin ikinci nesil mini modeli olarak piyasaya sürülecek B2 mini kod adlı LG G3 mini de bazı teknik özellikleriyle gün yüzüne çıktı. Amerikalı mobil iletişim operatörü AT&T'nin internet sitesinde listelenen aygıtın özelliklerinin yanı sıra kod adı, gerçek ismi ve model numarası da doğrulandı.

D725 model numarasıyla satışa çıkacak G3 mini, HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü bir IPS LCD ekrana sahip olacak. 4,7 inçlik G2 mini'den sonra G3'ün küçük versiyonunda hangi büyüklükte bir panele yer verileceği bilinmiyor. Ancak 8 MP kamera sensörünün kullanılmaya devam edeceği ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi versiyonunu beraberinde getireceği kesinleşti. D850 model numaralı LG G3 ile aynı kasa tasarımını paylaşacak olan G3 mini, muhtemelen LG'nin amiral gemisine entegre edeceği yazılımsal özelliklerin tümünü yapısında ihtiva edecek.

Mayısta tanıtılacak LG G3'ün yanında teknoloji dünyasının beğenisine sunulacağı tahmin edilen Güney Koreli elektronik uzmanının ikinci mini telefonu, G3'e kıyasla daha düşük bir fiyat seviyesinde satılacak. G2 mini'nin satışına henüz başlayan LG, devam modelini de önümüzdeki birkaç ay içerisinde piyasaya sürecek.



Eklenme tarihi: 21.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler