Video: LG G3'ün kullanıcı arayüzü detaylandı

Video: LG G3'ün kullanıcı arayüzü detaylandı

Bir ay kadar önce resmi tanıtım gerçekleştirilen LG G3, halihazırda ülkemizde ön siparişe açılmış durumda. Resmi satışının başlamasına az bir vakit kalan süper telefon, bu nedenle üreticisinin pazarlama faaliyetlerinin de odağında yer alıyor. Önceki amiral gemisi LG G2'de olduğu gibi büyük bütçeli bir tanıtım operasyonu üzerinde çalışan LG, bunun ilk sinyallerini İstanbul'un da aralarında bulunduğu altı farklı şehri kapsayan dünya tanıtımıyla vermişti.

Son G3 tanıtım çalışmasında kullanıcı arayüzüne değinen Güney Koreli teknoloji devi, basitçe LG GUI adını verdiği arayüzün neden sadelik ve düzlük üzerine inşa edildiğini açıklıyor. Zamanla birçok güncelleme alan Optimus arayüzünü gereksiz detayla dolu bir grafik çöplüğüne çevirdiğini itiraf eden üretici, yeni grafik arayüzünde "Basit, yeni Akıllı" -"Simple is the new Smart"- sloganına uygun bir dizayn politikası izlemiş. En az detay, sade ve sınırlı renk yelpazesiyle mümkün olan en iyi arayüzü oluşturmak için çaba gösteren firma, yazılımın minimalist görünümünün arkasına akıllıca animasyonlar ve işlevler yerleştirmiş.

Temmuzun ilk günlerinde satışına başlanacak olan G3'ün kullanıcı arayüz anlayışı hakkında bilgi olmak için aşağıdaki resmi tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 23.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler