LG G3 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

LG G3 Kılıf ve Aksesuarları MobilCadde.com’da

LG markasının son gözdesi LG G3 teknoloji tutkunlarıyla buluştu. Akıllı telefon pazarının en güçlü telefonlarından biri olarak gösterilen LG G3 oldukça etkileyici özellikleri de beraberinde getirdi. LG G3’e gösterilen ilgi satışlara da yansıdı ve birçok LG G3 kullanıcısı yeni telefonlarını korumak için telefonlarına en uygun kılıfı araştırmaya başladı.

Gündelik hayatta sürekli telefonlarıyla ilgilenen kullanıcılar telefonlarını darbe ve çiziklere karşı korumak istiyorlar. LG G3 cihazını satın alan mobil tutkunları gerek telefonlarını korumak amacıyla, gerek aksesuarlarında farkındalık yaratmak amacıyla kılıf kullanmayı tercih ediyor. MobilCadde.com en güncel ve değişik kılıf seçenekleriyle LG G3 kılıfı için birçok alternatif sağlıyor.

MobilCadde.com'da her ortamda, her koşulda LG G3’ü kullanırken size kolaylık sağlayacak her türlü kılıf bulmanız mümkün. Denizde, havuzda ya da kumsalda 5.5 inçlik ekrana sahip LG G3 telefonunuzu su geçirmez kılıflar sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabilir, çektiğiniz fotoğraf ya da videolarla her anınızı ölümsüzleştirebiliriz. Ayrıca 2560 x 1440 piksele sahip LG G3’te artık film ve maç izlemek daha keyifli. Standlı bir kılıf sayesinde rahat bir şekilde dizilerinizi ya da maçlarınızı izleyebileceksiniz.

LG G3 telefonunu olduğu gibi zarif ve ince göstermek isteyen kullanıcılar ultra ince ve rubber kılıfları tercih ederken aynı zamanda telefonlarını darbe ve oluşabilecek çiziklere karşı da koruyorlar. Ayrıca renkli kişiliğe sahip olan kullanıcılar MobilCadde.com’un değişik desenlerden oluşan silikon kılıflarıyla da tarzlarını bütünleştiriyor. Alışverişte ya da kullanımda pratikliği seven teknoloji tutkunları cüzdanlı kılıflarla bu ihtiyacını giderebiliyor.

Silikon, cüzdanlı, standlı, pencereli, deri, rubber ve daha birçok LG G3 kılıf modelleri en zengin seçenekleriyle MobilCadde.com’da. Tarzına göre hala kılıf bulamadıysanız MobilCadde.com’u mutlaka ziyaret etmelisiniz. Üstelik alışverişlerinizde aynı gün kargo ve ücretsiz kargo seçeneğiyle dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.
Tüm LG G3 kılıf modelleri için tıklayın.



Eklenme tarihi: 26.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Zeynep Uylaş
twitter.com/ZeynebUylas

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler