LG G3 için hazırlanan kılıflar internette listelenmeye başladı

LG G3 için hazırlanan kılıflar internette listelenmeye başladı

LG ile ilgili son iddialar, üreticinin 2014 model amiral gemisini son iki G serisi telefonun aksine yılın ilk yarısında piyasaya süreceğine işaret ediyor. Uzak doğulu kaynakların yeni sızıntıları da bu söylentileri doğruluyor. Aliexpress başta olmak üzere bazı satış siteleri, LG G3'e ait ilk kılıfları toplu satış ilanlarında listelemeye başladı. Cihazın nasıl bir kamera, fiziksel düğme dizilimine sahip olacağına dair ipuçları veren kılıflar, aygıtın daha büyük bir ekranla donatılacağını doğruladı.

5,2 inçlik LG G2'den daha büyük ve çok daha yüksek çözünürlüklü bir ekranı yapısında barındıracak olan G3, LG Display tarafıdnan üretilen 5,5 inç büyüklüğünde Quad HD 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip bir IPS LCD paneli beraberinde getirecek. Bununla birlikte cihaza Qualcomm'un 2,5 GHz saat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci ve Adreno 330 grafik birimiyle gelen en güçlü çipseti Snapdragon 801 MSM8974AC'nin güç vereceği de neredeyse kesinleşti. Diğer teknik özellikleri arasında 16 MP kamera, 2 GB RAM, 3000 mAh pil ve yeni LG kullanıcı arayüzünün entegre edildiği Android 4.4 KitKat işletim sistemi yer alıyor.

G2'den daha farklı bir arka yüzey dizilimine sahip olacak üçüncü nesil LG G akıllı telefonu, Japonya'da IPx7 su geçirmezlik sertifikasına sahip bir kasayla satılacak. Uluslararası versiyonun suya karşı dayanıklı olup olmayacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 24.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler