LG G3'ün ilk resmi görüntüleri sızdı

LG G3'ün ilk resmi görüntüleri sızdı

Prototip görüntüleri sayesinde yeni kasası ve tasarımı ortaya çıkan LG G3, ilk resmi görüntüleriyle de internete sızdı. Evleaks tarafından yayımlanan basın görselleri, aslında cihaz için geliştiricilen siyah ve beyaz renkli koruyucu kılıflara ait. Ancak orijinal cihazın da yer verildiği görüntü, LG markalı yeni süper telefona dair birçok bilgiyi doğruluyor.

Ultra ince ekran çerçevesiyle dikkat çeken G3, 5,5 inç büyüklüğünde QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğe sahip bir paneli bünyesinde barındıracak. Qualcomm Snapdragon 801 çipsetli telefonlar arasına katılacak çözümün çift LED flaşlı bir kamera aydınlatması sunacağı kesinleşmiş oldu. Yeni nesil LG kullanıcı arayüzüyle süslenen Android 4.4 KitKat işletim sistemini yapısında barındıran telefon, parmak izi okuyucuyla donatılacak gibi görünüyor. Zira arka kameranın solundaki sensör, büyüklüğü itibarıyla bir biyometrik sensörü andırıyor. Ancak LG bu bölgeye sıradan bir nabız ölçer de entegre etmiş olabilir.

Ses kontrol düğmeleri ve ekran kilidi/güç tuşu yine arka kısmında yer alacak LG G serisinin amiral gemisi, önceki nesilde bu ve benzeri özgün fonksiyonlara sahip LG G2 ile birçok firmaya ilham olmuştu. Güney Koreli üreticinin 27 Mayıs'taki büyük tanıtım organizasyonunda geçen yılki başarısını tekrarlayıp tekrarlayamayacağını İstanbul'da gözlemleyebileceğiz.



Eklenme tarihi: 4.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler