LG G3'ün yeni prototip görüntüleri

LG G3'ün yeni prototip görüntüleri

LG, yeni üst düzey Android telefonunu biri İstanbul'da olmak üzere altı farklı şehirde düzenleyeceği büyük bir organizasyon kapsamında tanıtacağını açıklamıştı. Resmi tanıtım tarihi netleşen cihazın LG G3 adını alacağı da firma cephesinden gelen açıklamalar sayesinde doğrulandı. Teknik özellikleri büyük ölçüde detaylanan telefona dair kalan son bilgiler de gelmeye başladı. Güney Koreli bir internet sitesinde yayımlanan prototip görüntüleri, G3'ün kasa tasarımını ortaya çıkardı.

5,5 inçlik ekranı ön panelin oldukça büyük bir kısmını kaplayan cihaz, ultra ince ekran çerçevesi ve sade görünümüyle LG G2'den pek de farklı görünmeyecek. LG logosunu ekranın altına yerleştiren üretici, ekran tercihini LG Display tarafından geliştirilen Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü IPS LCD'den yana kullanacak. 2,5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB LPDDR3 RAM, 16 MP kamera, çift LED flaş, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, yeni nesil LG Optimus kullanıcı arayüzü ve 3.000 mAh pile donatılacak telefonu yine plastik bir kasa koruyacak. Materyal tercihi beğenilmese de telefonun G Flex'te olduğu gibi arka yüzeyinde kendi kendini onaran bir yapı benimseme ihtimali bulunuyor.

27 Mayıs'ta başlayıp iki gün devam edecek tanıtım etkinliği, LG G3'ün dünya genelinde en iyi şekilde sergilenmesi için kilit ülke ve şehirlerde görücüye çıkacak. Yine arka yüzeye konumlandırılmış güç ve ses kontrol düğmeleriyle çıkış yapacak akıllı telefonun İstanbul'daki etkinliğine dair detaylar için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 2.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler